Tankespind

Hvis jeg skulle have et band, skulle det højst sandsynligt hedde det samme som indlægget her: Tankespind.

Indlægget er ikke tiltænkt en bestemt gruppe eller en bestemt artist- indlægget er blot blevet til efter at have observeret diverse opsamlingslister mv. for sidste års musikalske oplevelser.

Indrømmet, jeg er ikke den mest opdaterede blogger. Fuldtidsjobbet og fastansættelsen uden for musikverdenen har gjort sit indtog, og det er ikke fordi, at det vrimler med releasekoncerter i Vestjylland – men når jeg opfanger noget, jeg kan lide, kommer jeg gerne med et par ord. Måske netop derfor blev jeg forbavset over, at DR3 kårede “Nede Mette” som 2016s største hit. Jeg troede, at det var en joke, ja, både kåreingen og nummeret egentlig. Det var også først, da Gulddreng var medvært i Natholdet, at jeg opdagede hans eksistens. Han har åbenbart toppet hitlisterne? Jeg er håbløst forældet.

Nuvel.

Jeg håber, at jeg kan have mine ører mere ude i 2017 end i det forgangne år. Jeg glæder mig til at opdage nye bands, nye beats – musik jeg kan mærke i hele kroppen, og som får mig til at græde eller smile – ikke til at grine forbløffet, som da jeg hørte, at ” nede mette” og Gulddreng fik topplaceringer på opsamlingslister, men til at smile, fordi jeg ikke kan lade være. Fordi mine øregange glæder sig til at blive forkælet af andet end metervaremusik og fordi jeg virkelig trænger til en musikalsk krammer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s