Girls Underground

I lørdags drog jeg mod Kulturhuset Islands Brygge, hvor Bands of Tomorrow afviklede begivenheden Girls Underground.  En aften med fire bands, der havde det til fælles, at det var kvinder, der stod i front på scenen.

Til trods for, at det er Rebecca Lous “Go go gorilla girl”, der primært sidder i hovedet efter weekendens event, er der to andre bands, jeg vil fremhæve.

img_20161105_224514

Det ene er Sji, som jeg på ingen måde kendte inden i lørdags. Hendes stemme fangede mig, for selvom de to foregående bands havde haft masser af power, var Sjis stemme på én gang gennemtrængende og dragende. Hun mindede i approach ganske meget om MØ, hendes numre var fængende og hendes performance stærk. Hendes trommeslager skal også roses for at give plads til de andre i bandet.

img_20161106_112450

Det andet er Run Before Grace, som før har heddet Rant og Dead Man’s Hand. Run Before Grace har fået Mie Due Sørensen som vokal, og dét klæder dem. På en eller anden måde opper bandets andre medlemmer sig og har nu udviklet et ganske prisværdigt produkt, der når langt ud over scenekanten.

Udover Rebecca Lou, Sji og Run Before Grace, spillede bandet Skinny Violet – en duo, som har potentiale, men hvor den kompetente trommeslager stjal showet fra frontfiguren, hvis vokal druknede i en monotom masse. Et råd til dem vil være at arbejde lidt mere med dynamik.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s