Subdrift, “Alivia”

 

Det er über sjældent, at jeg skriver om elektronisk musik. Ikke at der som sådan er noget i vejen med det, men jeg har svært ved det. Måske er det fordi, det flyder sammen for mig, at de mange gentagelser får mig til at tænke, at man ikke kunne finde på mere. Jeg véd godt, at det ikke forholder sig sådan. Jeg véd, at der er et formål og en komposition bag, jeg véd, at det er kulminationen på en langvarig proces. Og dét kan jeg se ved den danske enmandshær, Subdrift.  Måske er det fordi, jeg direkte kan se processen i videoen – hvordan musikken skabes, hvordan det udvikler sig.

Nummeret skaber stemninger for mig. Lydbilleder. Jeg kan se mig selv på vej i tog, bus eller metro. Et soundtrack til storbyens pulserende beat. Forbipasserende bliver statister i min egen lille film, akkompagneret af Subdrift.

“Alivia” er første teaser fra Subdrifts kommende EP, Cannibal Mirrors, og jeg kan bestemt ikke afvise, at der kommer flere opslag om elektronisk musik. Måske man skulle prøve at få svar på sine spørgsmål om electronica. Måske man rent faktisk skulle give det en chance?

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s