Krystalsøn, Modvind og Zebra Cruise på Rust!

For lang tid siden skrev jeg om den danske duo Krystalsøn og deres musikvideo, som du kan se her. Siden sidst har de udgivet endnu en video – denne gang til nummeret “Regnvejr”. Den 9.april er duoen så klar til at erobre landets scener med et liveband på Rust. Er du til svævende, elektronisk pop? Så vil denne koncert gøre lykke. Om de når ud over scenekanten vil tiden vise.

Krystalsøn er ikke de eneste, der spiller på Rust d. 9. april. Et andet band er Zebra Cruise, som i deres nummer “Klokken slår” starter med en fin, jazzet klaverfigur, som slutter med et riff, der repeteres igen og igen. En spinkel, men skinger saxofon kommer på og blander sig med en rappers egentlig fine beat. Klaverfiguren er enerverende og saxofonen…ja, den har sit bedste øjeblik i slutningen af nummeret.

Det tredje band, som du kan opleve d. 9.april på Rust, er Modvind. Modvind har en gennemtrængende vokal, som ligger på et fundament af gode gamle guitarer. Modvind har et fremaddrivende beat, som jeg ikke kan lade være med at danse med til. Jeg tror faktisk, at Modvind skal have sin egen omtale på et tidspunkt – til trods for, at nummeret “Tabte penge” slutter liiiiidt for nemt.

 

Koncerten med de tre bands koster kun 40 kr. og dørene åbner kl 20.30.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s