Rusk Festival og Mathias Kristoffer

Ok, indrømmet. Nogle gange er det mere held og tilfældigheder end en gennemgribende research, der gør, hvad jeg støver op af navne. I dag faldt jeg meget belejligt over et arrangement på Stengade i aften kaldet RUSK festival. Og fordi jeg virkelig savner arrangementer som disse i mit eksil, kiggede jeg selvfølgelig nærmere på programmet. For en flad tyver kan du opleve fem nye bands! Jeg var selv indblandet i noget lignende engang, da jeg var ung og frisk, men vi kunne sgu ikke få det til at løbe rundt for 20 kr…Egentlig kunne vi ikke få det til at løbe rundt lige meget hvad. Well.

En blandet flok af acts er booket af musikforeningen RUSK, der har stillet coaching til rådighed og PRbureauerne Stone Solid Press og Swann Pro Motio har rådgivet bands om udvikling af PRmateriale samt brug af sociale medier.

Det første indslag leveres af Mathias Kristoffer, der har fået mig til at spidse ører. Det er – lidt pinligt – først nu, at jeg hører hans musik, til trods for til det har ligget på Soundcloud i et lille år. Guitaren er, i Mathias Kristoffers numre, et bi-instrument. Den træder i skyggen og støtter dét, der fremstår usandsynligt stærkt og markant: vokalen. Intens, nærværende og kuldegysskabende. Jeg kan kun finde den danse sangskrivers numre på soundcloud, og kun tre indtil videre, men jeg håber VIRKELIG på at høre mere fra ham. Derfor ville jeg også så gerne have tilbragt min lørdag aften på Spillestedet Stengade.

Enjoy:

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s