Artifact Collective

Artifact Collective  (c) adauinthelifeofafool

Artifact Collective, dele af, på  PH Caféen
(c) adayinthelifeofafool

Otte unge mennesker er gået sammen i et musikalsk kollektiv for at forme dén lyd, de synes mangler på den danske soulscene. EP’en Pick Up Line blev udgivet tidligere på måneden.

Artifact Collective spiller soul. Soul, fuldstændig efter opskriften – efter alle kunstens regler. Det er meget rigtigt. Meget poleret. Meget fint. Bandet spiller ok. Vokalen er god. Teksterne er ret banale, men der er ikke så meget at sætte en finger på – andet end det næsten er FOR pænt. Jeg savner noget, der bryder med normerne. Noget der gør, at bandet for alvor skiller sig ud; noget, der får mig til at studse over hvad nu dét var.

Der er passager, hvor det er rigtig godt. Hvor riffs, tekst og rytme falder i hak. Det sker især i titelnummeret “Pick Up Line”. Her viser bandet i perioder, at de kan bide fra sig. Kollektivet har bestemt sat en kurs – der er lidt vej endnu, men det bliver spændende at se, hvad der sker med dem fremover. Jeg følger i hvert fald med på sidelinjen.

spotify:track:0OwAFkJFauRZ94aZxrZUNN

Vil du høre følersoul fra Næstved, så slå vejen forbi Drop Inn på næste tirsdag. Der gæster Artifact Collectiv nemlig tirsdagsklubben Songsurfing sammen med Osea. Du kan læse mere om koncerten her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s