Debut-EP fra ZiE

© Sofie Barfoed

© Sofie Barfoed

I dag udkommer debut-EP’en fra ZiE – en kontrastfyldt duo, der nok beskrives som pop-soul, men er meget mere komplekst end som så. ”Lyden kobler enkel og ligefrem pop med kompleksitet og mystik”, står der i pressematerialet. Sophie Ziedoys vokal ligger oven på et ulmende fundament af skæve figurer, vuggende rytmer og spændende nuancer – og Egypt er derfor et æggende nyt bekendtskab, der pirrer min nysgerrighed.

Titelnummeret ”Egypt” bringer straks lytteren til Nordafrika, til ørkensand og til fremadskridende karavaner. Vokalens fraseringer sættes også ind i det arabiske univers og dermed bliver ”Egypt” til en sammentømret, solid størrelse. Et andet nummer, ”You”, er klassisk pop med krydderi. Denne skæring er et godt bud på en radiobasker og hvis man lytter på den efter ”Egypt”, viser disse to numre spændvidden af, hva ZiE kan byde på.

Hvis du er blevet lige så nysgerrig på, hvad ZiE kan – og hvordan de lyder live – som jeg er, så holder duoen releaseparty på Ideal Bar i København på lørdag. Billetter fås her for 40 kr + gebyr.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s