Brand new vision

(c) adayinthelifeofafool

(c) adayinthelifeofafool

I mandags udgav Gregers den anden single,”Brand New Vision”, fra sit kommende album. Det er sangen om at starte på en frisk. At begynde på ny – vende tilværelsen på hovedet og starte fra scratch. “Det er en sang om bedrevidenhed”, siger Gregers,”lytteren må selv fylde resten af idéen ud – for teksten kan nemlig handle både om politik, kærlighed eller venskab…ja, eller på arbejdsgangen på jobbet. Det er følelsen af, at man ikke kan komme videre”. Når man sætter sig i sofaen i gnaverfrys, kigger ud i luften, og dagen efter vågner op med en god idé, en ny plan – A Brand New Vision.

Videoen er i tråd med Gregers‘ lydunivers. Musikken skaber et funky baggrundstæppe, men det er vokalen og den velartikulerede tekst, der er i fokus. På den visuelle side sker der ikke det store – artisten danser i silhuet, nogle gange er der close-ups på ansigtet og sangens tekst popper op, når den synges.

Som på den sidste single, “Right Track” – der skaffede nordjyden en sangskriveraftale med Publishing/management Reservoir Media – har Gregers ladet sig inspirere fra Pharrell, Chromeo og Justin Timberlake, men selv om man kan høre lidt fra veletablerede navne i Gregers’ musik, er det også virkelig meget ham selv. En karakteristisk og klar stemme, et tight og dansabelt beat og en tekst, der viser, at Gregers har noget på hjertet.

Sammen med en håndfuld andre mennesker, var jeg med i studiet, da Gregers tidligere på måneden – sammen med Modpol – optrådte til steamingseventet Live On Web fra We Are Wonders kontor i Filmbyen. Her oplevede jeg Gregers som en stærk performer, og selv om setuppet var lidt specielt – i og med, at koncerten samtidig blev livestreamet – var Gregers opmærksom sit publikum.

Har du brug for noget til at sparke dig igang i februartågen? Så er “Brand New Vision” bestemt en god lille motivationspille.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s