Spoil!

© The Caddy

© The Caddy

Spoil er et forholdsvist nyt rockband. De har spillet sammen siden januar 2013, og bandet startede som et fællesprojekt, hvor genrer og erfaringer kunne blandes og smeltes om til noget nyt. Efter nogle måneder og tre koncerter blev EP’en Let It All Burn indspillet på et par dage. Det er i det hele taget gået vældig hurtigt for Spoil. Sidste måned vandt de Tak Rocks decemberbattle og gav i den forbindelse koncert på High Voltage tidligere i januar.

Rockkvartetten (damn, hvor tager man al attitude fra heavyrockere med det ord – sorry guys!) spiller riffbaseret heavyrock, der med en pumpende bas og melodisk vokal binder numrene sammen. Nogle steder prøves der kræfter med 6/8, andre steder tages numrene ned i halvt tempo – alt i alt en virkelig fin EP, hvor Larsens stærke vokal kommer til sin ret. Jeg synes især, at  “Something’s gone” fungerer rigtigt godt – med undtagelse af outroen, hvor nummeret fader ud.

I lørdags oplevede jeg Spoil live på KB18, og det var en lidt blandet fornøjelse… Lyden var Spoil ikke herre over, men den irriterede mig. Det blev en metalsuppe, hvor det var svært at skelne trommer fra vokal i lydbilledet, og fra bandets side savnede jeg den energi, som jeg finder på EP’en. Det tilsammen gør, at det desværre ikke blev en koncert, der satte sig fast i min hukommelse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s